Chefs - Bistro Beška
CHEFS
.
BISTRO BEŠKA

Chef tim

img
Chef. Neven Kosor

Ljubav prema kuhanju Neven je osjetio još u djetinjstvu dok je uz baku i mamu radio svoje prve kulinarske korake. Svoja jela jednom riječju opisuje kao moderna, no naglašava kako uvijek promišlja o sezonalnosti namirnica koje koristi. Također, veliku važnost pridodaje estetici svojih jela, ali isto tako i izraženosti okusa.
Kulinarski uzori su mu talijanski chef Massimo Bottura i francuski chef Alain Passard koje gleda kao vječnu inspiraciju. O hrani konstantno promišlja i teži ostvarivanju svog prepoznatljivog „potpisa“ na tanjurima koje s radošću stvara.

img
Pastry Chef. Martina Žuljić

Putovanja su nešto što određuje Martinu. Radila je i putovala po cijelom svijetu, a na svim tim putovanjima otkrivala je slastice koje za nju imaju posebno značenje još od djetinjstva. Tad se naime javila ljubav prema slatkom.
Martina posebice voli francusko i talijansko slastičarstvo, a velika su joj inspiracija pastry chefovi Francois Payard, Paco Torreblanca i Francisco Migoya. U stvaranju slastica voli koristiti začine i povrće. Voli rizik kod plasiranja novih slastica jer uvijek s radoznalošću promatra svoju publiku i njihove reakcije.
Kombinacije modernog i klasike najdraže su joj u slastičarstvu. Martina ističe kako uživa u tome što ljudima u svojoj okolini ima priliku predstavi slastice kakve bi imali priliku kušati u različitim metropolama diljem svijeta. Upravo je to ljepota njenog stvaranja.

BISTRO BEŠKA

Chef tim

img
Chef. Neven Kosor

Ljubav prema kuhanju Neven je osjetio još u djetinjstvu dok je uz baku i mamu radio svoje prve kulinarske korake. Svoja jela jednom riječju opisuje kao moderna, no naglašava kako uvijek promišlja o sezonalnosti namirnica koje koristi. Također, veliku važnost pridodaje estetici svojih jela, ali isto tako i izraženosti okusa.

Kulinarski uzori su mu talijanski chef Massimo Bottura i francuski chef Alain Passard koje gleda kao vječnu inspiraciju. O hrani konstantno promišlja i teži ostvarivanju svog prepoznatljivog „potpisa“ na tanjurima koje s radošću stvara.

img
Pastry Chef. Martina Žuljić

Putovanja su nešto što određuje Martinu. Radila je i putovala po cijelom svijetu, a na svim tim putovanjima otkrivala je slastice koje za nju imaju posebno značenje još od djetinjstva. Tad se naime javila ljubav prema slatkom.

Martina posebice voli francusko i talijansko slastičarstvo, a velika su joj inspiracija pastry chefovi Francois Payard, Paco Torreblanca i Francisco Migoya. U stvaranju slastica voli koristiti začine i povrće. Voli rizik kod plasiranja novih slastica jer uvijek s radoznalošću promatra svoju publiku i njihove reakcije.
Kombinacije modernog i klasike najdraže su joj u slastičarstvu. Martina ističe kako uživa u tome što ljudima u svojoj okolini ima priliku predstavi slastice kakve bi imali priliku kušati u različitim metropolama diljem svijeta. Upravo je to ljepota njenog stvaranja.

pogledajte video

BISTRO BEŠKA

RADNO VRIJEME:

Ponedjeljak – subota
08:00 - 21:00
Nedjelja
ZATVORENO
099 444 9220